BENG-eisen stimulans energiezuinig isoleren

Training buitengevelisolatie voor werkvoorbereiders en uitvoerders bouwbedrijven

U bent hier:

25 januari 2019

In 2019 kunnen werkvoorbereiders en uitvoerders van bouwbedrijven een gratis training volgen over de ins en outs van de toepassing van buitengevelisolatie. Deze opleiding van een halve dag wordt aangeboden door Stichting Gevelgarantie en verzorgd door Afbouw Gevelsupport. Deelnemers kunnen hun kennis van dit voor veel bouwprofessionals nog onbekende vakgebied flink opvijzelen. Dat draagt bij aan een betere kwaliteit van buitengevelisolatie.

Buitengevelisolatie. Tot in de 80’er jaren nog een grote onbekende in ons land, nu bezig aan een sterke opmars. Dankzij ontwikkelingen en innovaties in de markt en dankzij een sterk kwaliteitsbesef en een goed georganiseerd kwaliteitssysteem heeft de branche buitengevelisolatie in Nederland op de kaart gezet. Verzekerde garantie van projecten heeft dankzij inspecties en controles zijn effect inmiddels ruimschoots bewezen.

Halve dag training over buitengevelisolatie

Toch is er bij heel veel aannemers en bouwbedrijven nog weinig kennis van buitengevelisolatie. Dat kan heel eenvoudig veranderen: in 2019 heeft Stichting Gevelgarantie de mogelijkheid om werkvoorbereiders en uitvoerders van bouwbedrijven een opleiding aan te bieden. SGG weet zeker dat wie deelneemt zijn werken beter kan voorbereiden, voorwaarden voor de ondergronden bouwplaats beter toepast en een betere kwaliteit buitengevelisolatie realiseert.

Training verzorgd door Afbouw Gevelsupport

De training wordt op locatie in Nederland gegeven aan groepen van circa 10 personen en neemt ongeveer een halve dag in beslag. Deze training wordt aangeboden door Stichting Gevelgarantie en verzorgd door adviesbureau Afbouw Gevelsupport dat veel expertise heeft op het gebied van afbouw en gevelsystemen. Het bureau doet ook de inspecties van door SGG verzekerde projecten.

Doe mee samen met collega’s!

Bent u ook overtuigd dat deze kennis over buitengevelisolatie relevant is én wilt u die direct met samenwerkende partners kunnen delen? Deelnemers aan ons garantiefonds kunnen de training samen met de uitvoerders en werkvoorbereiders van bevriende bouw- en aannemingsbedrijven bijwonen.

Het kost u alleen tijd, aan deelname zijn geen kosten verbonden. Kom dus samen en mail ons!

Nieuws
  • Blijf op de hoogte

    Meld u aan voor onze nieuwsberichten