Van den Heuvel Afbouwgroep

KwaliteitsAward Gevelsystemen 2018 uitgereikt op NOA AfbouwVakdag

U bent hier:

11 januari 2019

Het kwam er in 2018 niet van hem uit te reiken: de KwaliteitsAward Gevelsystemen. Want Stichting Gevelgarantie organiseerde geen Deelnemerdag, maar regiobijeenkomsten in het land. In 2019 lukt het wel! Op de NOA AfbouwVakdag op 4 april in Utrecht gaat de Award 2018 naar één van de 3 genomineerden die in dat jaar de beste kwaliteit buitengevelisolatie realiseerden. Dat wordt bepaald aan de hand van het aantal geconstateerde tekortkomingen tijdens de certificeringscontroles. Stichting Gevelgarantie is ook als deelnemer present op deze Vakdag.

De KwaliteitsAward Gevelsystemen (KAG) wordt in april voor de 10e keer uitgereikt. De prijs is in 2009 in het leven geroepen om de deelnemers te stimuleren hun werken zo foutloos mogelijk uit te voeren. De certificerende instellingen controleren specifiek op alle punten die in de verwerkingsvoorschriften zijn genoemd en rapporteren alle geconstateerde ‘afwijkingen’. Dat geeft jaarlijks het inzicht wat de verschillende bedrijven hebben gepresteerd. Hieruit wordt vastgesteld bij welk bedrijf in dat jaar de minste afwijkingen zijn geconstateerd en dat bedrijf komt in aanmerking voor de KAG.

Van den Heuvel Afbouwgroep won in 2017

In 2017 ging de Award naar Van den Heuvel Afbouwgroep. Over deze prestatie zei de jury: “Van den Heuvel Afbouwgroep uit Deurne heeft afgelopen jaar héél veel meters gemaakt en toch de minste tekortkomingen; een hele knappe prestatie!”

Foto van winnaar 2017

Wat is de beste kwaliteit?

De beste kwaliteit buitengevelisolatie, wat houdt dat precies in? Het criterium om de prijs te kunnen winnen is dat een bedrijf – tevens lid van Stichting Gevelgarantie – in dat jaar de minste technische missers heeft gemaakt met buitengevelisolatie. Met andere woorden: projecten met de beste kwaliteit heeft gerealiseerd. Mochten er 2 bedrijven met hun resultaat dicht bij elkaar zitten, dan geeft het gerealiseerde volume de doorslag.

Projecten worden bezocht door een onafhankelijke jury. Deze loopt alle criteria na die relevant zijn om voor de prijs in aanmerking te komen. Er worden 3 bedrijven genomineerd. De winnaar gaat naar huis met een ornament, eeuwige roem en kan op publiciteit in de vakmedia rekenen. De jury bestaat uit: Joop van Es en Jaap Braam.

NOA AfbouwVakdag 2019

De KwaliteitsAward Gevelsystemen wordt op 4 april 2019 uitgereikt tijdens de NOA AfbouwVakdag in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Dit evenement wordt georganiseerd voor iedereen die werkzaam is in de stukadoors-, natuursteen-, vloeren-, terrazzo-, tegel-, plafond- en wandmontage- en afbouwsector. Logisch dus dat Stichting Gevelgarantie er die dag ook bij is.

AfbouwVakdag

Evenement voor gehele afbouwbranche

In ruim 120 stands presenteren een groot aantal producenten, (toe)leveranciers en dienstverleners hun nieuwste technieken, apparatuur, diensten en producten. Binnen én buiten. U vindt Stichting Gevelgarantie op stand 305.

Dit overkoepelende evenement voor de totale afbouwbranche is een initiatief van NOA, de ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven in ons land. Kijk op https://www.afbouwvakdag.nl voor meer informatie en (gratis!) toegang.

KwaliteitsAward Gevelsystemen 2019

In 2019 reikt Stichting Gevelgarantie 2 Awards uit: die van 2018 én die van 2019. De Award van dit jaar reiken we uit tijdens de Deelnemerdag op 21 november 2019.

Foto van de award

Nieuws
  • Blijf op de hoogte

    Meld u aan voor onze nieuwsberichten