Laan van Berlijn

U bent hier:

Het appartementencomplex aan de Laan van Berlijn in Haarlem dateerde uit de jaren 70 en was toe aan groot onderhoud. De werkzaamheden: het isoleren van de gevel met een buitengevelisolatiesysteem met als eindafwerking het toevoegen van minerale steenstrips op de vernieuwde gevel. 
De gebruikte producten zijn Sto Therm Classic met steenstrips.

De architect heeft in samenwerking met Studio StoDesign diverse gevelimpressies uitgewerkt om het ‘monotone en brute karakter’ om te vormen naar een fraaie en eigentijdse uitstraling van het complex. Hierbij zijn diverse accentvlakken gecreëerd met gebruikmaking van diverse materialen en kleurstellingen. Het appartementencomplex oogt nu warmer en menselijker dan voorheen.

Partijen en producten:

  • Opdrachtgever: Pré Wonen, Velserbroek
  • Architect: Hooyschuur Architecten, Wormerveer
  • Aannemer: Etro Vastgoedzorg, Wormerveer
  • 
Applicateur: BGI, Volendam
  • Producten: StoTherm Classic met Sto-Steenstrips
  • Fotografie: Arjan van Nieuwkoop, Rotterdam
Nieuws
  • Blijf op de hoogte

    Meld u aan voor onze nieuwsberichten