Stichting Gevelgarantie reikt Kwaliteits Award Gevelisolatie 2020 uit!

15 november 2021

Op onze Deelnemerdag 2021 ontving directeur Mark Legierse van L & L Afbouw B.V. uit handen van SGG-directeur Gerard Troost de KwaliteitsAwardGevelisolatie 2020.

L & L Afbouw B.V. uit ‘s-Hertogenbosch is een goed georganiseerd bedrijf en levert haar werken technisch en esthetisch goed af.

De in 2020 gerealiseerde projecten zijn vrijwel allemaal zonder opmerkingen door de onafhankelijke inspectiebureaus opgeleverd.

L & L Totaal Afbouw B.V., opgericht in 2004 door Mark Legierse is een totaal-afbouw-bedrijf en heeft 45 medewerkers in dienst. Pas 2,5 jaar geleden is L & L met buitengevelisolatie systemen begonnen.

L & L Afbouw voert alle werkzaamheden met eigen vakmensen uit. Sinds het behalen van het KOMO Procescertificaat worden ook grotere projecten uitgevoerd.

L & L Totaal Afbouw

www.stucadoorsbedrijflenl.nl