Stichting Gevelgarantie heeft een nieuwe Penningmeester

10 juni 2021

Mijn naam is Mike Korenvaar, ik ben 56 jaar en ik kom uit Warmond. Ben al 30 jaar met mijn partner Winny en samen hebben wij twee kinderen, een dochter van 24 en een zoon van 20 jaar. Ik houd van fietsen, tennissen, voetbal (nu alleen nog kijken), lekker eten en in de winter ski ik graag. Ik heb ruim 30 jaar als openbaar accountant gewerkt, waarvan de laatste 15 jaar bij BDO (5 jaar als Partner). Vanaf 2015 ben ik CFO bij een Intermediair en bemiddelaar in de flexibele arbeid (voornamelijk IT-professionals). Naast de financiële uitdagingen en complexe compliance vraagstukken trekt mij met name het ondernemerschap erg aan. Ik ben ruim 10 jaar penningmeester geweest van een voetbalvereniging en 8 jaar jeugdvoorzitter van de lokale voetbalvereniging.